28.3.16

Turkkihommeleita

Onpa tullut taas omien koirien lisäksi puunailtua muutamaa muutakin koiraa tässä tämän vuoden puolella. Pääsin kokeilemaan tokan kerran keskarin laittoa. Kylläpä oli aika hapuilua.. Ei niinkun hajuakaan mitä olen tekemässä. Turkkia jäi aika paljon ja kuvissa koira näyttää vielä raskaammalta kuin livenä näytti. Mutta pentunäyttelyyn se läksi kuulemma ihan tyytyväisten omistajien kera. Ensi kerralla virallisiin saa kyllä laitella joku osaavampi. Siihen musta ei taida vielä olla. 

Salli
Sitten kävin Muusan velipoikaa Sisua laittelemassa semmoiseen välimalliin, josta jalostetaan pikkuhiljaa terrieri-leikkausta. 

Sisu ennen trimmiä 27.2.16.

Ja jälkeen 27.2.16.
Trimmin jälkeen sai vähän ilakoida pihalla :P
Samalla reissulla kävin trimmaamassa myös Merri-veljen uutta pikkuveljeä Frekiä. Hän oli kyllä suloinen pikkukaveri. Pienellä oli ollut niin rankka päivä, että ei se meinannut raukka jaksaa seistä ensinkään pöydällä, vaan sitä joutui kannattelemaan ihan reippaasti, kun jalat vaan veti spagetiksi. Mitään seisotuskuvaakaan ei toisesta sitten saatu, kun väsymys vei voiton ja ulkona oli jo ehtinyt hämärtyäkin liiaksi. Kuitenkin pari kuvaa sain napattua.

Freki 27.2.16


Eilen kävin sitten Sisua trimmaamassa jo uudemman kerran ja taas kevennettiin kuosia pikkuisen. 

Sisu 27.3.16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti