23.2.16

Severi hoidossa

Viime viikonloppuna meillä oli Severi päivähoidossa. Ensin käytiin kunnon riehumislenkillä jengin kanssa ja kylläpä niillä synkkasi hyvin yhteen näin kolmistaan. Piitukin oli tosi kivalla päällä, eikä alkanut kurmuuttamaan kumpaakaan. Ollenkaan ei tarvinnut puuttua sen tekemisiin, joka on näin porukassa nykyään melko harvinaista. Aina se kiusaa vähintään Muusaa hetkittäin. Severi oli kovin innoissaan Piitusta ja Muusa jäi kolmanneksi pyöräksi, kun nuo kaksi leikkivät niin hyvin keskenään. Nollakeli takasi kyllä tytöille semmoiset paakut jalkoihin, että pian kävi raskaaksi riehua hangessa ja Muusa jättäytyi paakkuineen ehkä ihan mielelläänkin sivusta seurailijaksi.

Severin kanssa käytiin alkuun pieni "keskustelu" siitä tarviiko mua kuunnella. Ihan korvatonta koiraa en uskaltanut irti päästää, kun ei ole oma. Lopulta Seve malttoi kuunnella ja pääsi tyttöjen kanssa riehumaan. Sen jälkeen se tottelikin hienosti sekä ulkona, että sisällä. Kiltti poika!Kotimatkalla tytöt käveli aika hissukseen, kun oli muhkeet painot jaloissa :D


Kun päästiin sisälle, Piitu näytti ensin Severille kaapin paikan. Se pomotteli niin kovin, että jopa astui Severiä. Severi raukka ei tiennyt miten päin se olisi ollut. Sitten tytöt väsähtivät ja kävivät nukkumaan. Severi vaelteli alkuun rauhattomasti ja kuunteli rappukäytävän ääniä. Muutaman kerran se koitti äänille haukahdella, mutta hienosti uskoi, kun komensin sitä olemaan hiljaa. Sohvallekin se yritti kolme kertaa hypätä, mutta tyytyi karuun kohtaloonsa lopulta ja kävi lattialle maate. Pian se hakeutui lepäilemään eteiseen, jossa se nukkuikin pitkän tovin. Oikein mukava ja helppo päivä oli näiden kolmen kanssa. Severi oli oikein herrasmies ja niin kiltti poika. Vaikka ulkona piti vähän machoilla ja haukkua muille ulkoilijoille. Eiköhän me huolita Severi toistekin hoitoon :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti