16.1.16

Huikeen hienot aksapuudelit

Agitreenit 15.1.16
Eilinen treenirata oli pakko piirtää, koska oli tosi kiva rata. Tää ois kiva joskus toiste rakentaa myös ja mennä ihan kokonaisena, koska eilen jätin meidän treeniajan kesken, kun oltiin niin paljon aikataulusta myöhässä jo. Piitun kanssa tehtiin kyllä ihan koko rata, mutta pätkissä. Piitu kulki huikeen hyvin ja onnistuttiin tekemään kaikki ohjauskuviot sujuvasti. Välillä Piitu meinasi olla kädessä kiinni, eikä irronnut esim. tuonne 21 hypylle, jollen ollut itse ajoissa käskyttämässä ja vähän edellä. Myös parissa muussa kohdassa oli irtoamisongelmaa, mutta ne saatiin korjattua hyvin. Erityisen ylpeä oon tuosta 21-23 välistä. Välistä veto onnistui joka yrittämällä hemmetin hyvin (ja se jos mikä on ollut meille aina ennen vaikeaa, kun Piitu ennen vain tuli käteen kiinni eikä lähtenyt seuraavalle esteelle) ja ehdin hyvin tekemään vielä valssin ennen hyppyä 23. Mentiin rata edellisen koiran rimoilla ja kepeissä oli verkot sen jäljiltä, joten vain kaksi verkkoa poissa. Piitu teki mielettömällä draivilla kepit. Niistä tulee kyllä vielä tosi kivat, kun saadaan verkot pois. Onnistuin myös tosi hyvin tuossa putken suulta kepeille viennissä, jollaista ei ollakaan ennen tehty. Kaikenkaikkiaan upea treeni ja upea fiilis ja upea koira ja ja jaaaa... Vähän se nyt harmittaa, ettei Piitulla ol omaa ryhmäpaikkaa tälle keväälle. Tämän paikan nappasin sille tuntipörssistä.

Mutta Pikku Muussi sitten. Kyllähän sekin reenasi. Tehtiin kahdessa pätkässä. Ensin 5 minuuttia, joka olisi ollut Muusalle täydellisen riittävä aika, mutta kouluttajan käskystä venytettiin se vielä yhden toiston verran pidemmäksi. Se oli Muusalle vähän liikaa, mutta vielä se meni ja paransi edellistä suoritusta kuitenkin. Mutta selkeästi se oli jo väsynyt ja olisi voinut lopettaa treenin jo siihen ihan hyvään suoritukseen. Muusa teki hienot kepit, mutta heti kun se alkoi väsyä, niin yritti väleistä pois. Kaksi verkkoa oli siis silläkin poissa. Toisella kierroksella ei tehty koko aikaa, vaan pari hyvää pätkää ja siihen lopetettiin. Muusalla oli kyllä nyt ihanasti vauhtia ja tekemisen meininkiä, joka oli hyvin positiivista edelliskerran epäonnisten treenien jälkeen, jolloin Muusa ei jaksanut tehdä mitään. Irtoamisharjoitukset olisi nyt sillä treenilistalla kyllä toden teolla. Ihan liikaa se on mun kädessä kiinni. Mutta hienosti meni siis Muusankin kanssa treenit ja ekaa kertaa se lähti putkeen takaaleikkaukseen, vähän kysellen, mutta meni kumminkin! Se on ollut Muusalle ylitsepääsemättömän kamala asia, eikä suin surminkaan ole voinut mennä putkea jos minä menen ikään kuin eri suuntaan. Mutta vihdoin se onnistui! Muusaa on myös hieman hirvittänyt muuri, eikä se suostu vielä tekemään maksimuuria. Nyt se hyppäsi kuitenkin ihan reippaasti medimuuria, vaikka ekalla kerralla se hieman järkyttyikin eteen tulevasta esteestä, pienellä rohkaisulla meni kumminkin ja seuraavalla kerralla muuri ylitettiinkin jo ihan reippaasti.

On se vaan hienoa, kun koiran kanssa yhteistyö sujuu. Siitä jää niin hyvä mieli pitkäksi aikaa. Ensi viikon treenejä odotellen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti