17.12.15

Pukinkontista paljastunutta

Tänä vuonna koirille koitti joulu hieman aiemmin. Joululahjat hankittiin ja otettiin käyttöön paketoimatta jo viikkoa ennen joulua. Tällä kertaa lahjana oli muhkeat uudet pedit, molemmille samanlaiset. Kylläpä niissä onkin unet maittaneet! Enää ei tarvitse katsella tyhmiä, kulahtaneita Bibi&Bim-petejä, jotka ei yhtään sopineet meidän sisustukseen. Valintakriteerit täyttyivät näiden petien kohdalla kyllä täydellisesti. Tai ainakin näin ennen ensimmäistä pesua voin todeta. Katsottakoon asiaa sitten uudemman kerran. Ehkäpä sitä ennen hankitaan vaikka uusi, isompi pesukone... :P Pedit on kyllin suuret, jotta niissä mahtuu yhdessäkin makoilemaan. Joskin aika harvinaista, että sietävät toisiaan ihan noin lähekkäin. Useimmiten ne hakeutuvat vähän erilleen nukkumaan. Tässä tilanteessa läheisyyttä edesauttoi uusi Ikean tuliainen, nimittäin lepakko. Samaan petiin ajautuminen oli siis suorastaan vahinko.
Eiköhän se pukki tyttöjä vielä aattonakin muista ylimääräisillä herkuilla ja luilla ainakin.  

Mitäs teidän lukijoiden koirille pukinkontista löytyy? :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat pedit :) mä haluisin koirille kanssa uudet, varsinkin Nellille joku kunnon muhkea kun tota ikääkin alkaa jo olee. Joulupaketista varmaan löytyy ihan vain jotain herkkuja/luita tänäkin vuonna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt jo on aika hyviä tarjouksia, mutta varmaan joulun jälkeen vieläkin parempia aleja niin kantsii metsästellä petejä. Itsehän en mitään aleja tajunnut/jaksanut odotella, että normihintaan vaan koska pakko saada heti :D Mut on ne kyllä ihanat ja koirat otti heti ihan omikseen :) Aiemmin boikotoivat toista bibi&bim-petiä tuntemattomasta syystä, kun ne olivat tuossa samassa paikkaa vierekkäin. Nyt ei boikotoida, vaan kumpikin peti kelpaa molemmille :)

      Poista