4.10.15

Se tunne, kun odotat lottovoittoa, vaikket edes lottoa...

Nykypäivän koiraihmiset ovat usein materialisteja - niin minäkin. Koko ajan tulee uusia tuotteita, jotka on vaan PAKKO SAADA. Vaikka ajattelet, että nyt meillä on kaikki tarpeellinen, niin aina jollain muulla on joku maailman paras tuote, joka jokaisella koiraharrastajalla on oltava tai sähköpostiin tulee tarjouksia kaikenmaailman nettikaupoista ja tarjouksethan on pakko hyödyntää, tietenkin. Tai jos pystyt välttämään nämä, niin sitten jotain menee rikki tai joku elintärkeä esim. turkinhoitotuote loppuu. On myös hankalaa kun on kaksi koiraa ja niille haluaisi yhteen mätsäävät varusteet. Kaikki pitäisi siis aina hankkia tuplana. Ja koska raha ei kasva puissa (vieläkään) on vaan hyväksyttävä se tosiasia, että hankitaan vain se ihan pakollinen, jota ilman ei tulla toimeen ja karsitaan listalta ne kaikki muut jutut, jotka olisi vain kiva saada.

Jotta joskus voisi hankkia myös jotain "kivaa", niin voi myydä käyttämättöminä lojuvia vanhoja varusteita pois (tuloksetta... -.-).

Ostoslistalla:
- Helsitaren SoftShell-takki nimibrodeerauksella x2
- Helsitaren Willis-villamantteli x2
- Helsitaren Froteemärkämantteli brodeerauksella x2
- Muusalle oma BOT (verkko tai fleece)
- Säärystimet (x2) Luna Shopista
- #10 terä
- #30 terä 
- Chris Christensen Curved Slicker Large, Black- karsta
- Vellus-rasva
- Uudet trimmisakset
- Kehu-lelu (x2)
- Mintunvihreä satiinipanta Muusalle (sarjassamme must have)
- Ruutu-nauha ja merkkikartiot


Luin myös juuri, että Pomppa-takkeja on saatavilla nyt myös aivan ihanissa uutuusväreissä: pinkki ja petrooli! Ja mulla vaan tietty on nyt pompankuvat silmissä. EN KESTÄ!

Pinkit uimaliivit löytyy tuplana, koska oli vaan pakko. Nyt meillä lojuu yhdet liivit jotka ei kuulu joukkoon ja joita kukaan ei tahdo ostaa. Kannattiko? - no tietty!

Tältä listalta tulee kuitenkin loppupeleissä vielä tänä vuonna hankittua ehkä maksimissaan Muusalle tuo BOT, Vellus-rasva (ollaan jo viikko oltu ilman ja ikävöin jo kyseistä tuotetta kovasti), Kehu-lelu(t), #10 terä rikkoutuneen tilalle ja Helsitaren Softshell-takit, todennäköisesti ehkä sitäkin vain toiselle, koska yksi softshell löytyy jo (tosin loimi-mallisena, eli koiran etupää jää paljaaksi). Trimmisakset oli alunperin tarkoituksena ostaa joulukuussa messarista, mutta saa nähdä jääkö hankinta vielä tulevaisuuteen kumminkin..

Tämmöinen Hööksin Fleece-loimi meillä lojuu vielä käyttämättömänä. Nyt alkaa olla kyllä jo sopivat kelit käsillä, että saadaan tämä käyttöön. Nähtäväksi jää kuinka tarpeelliseksi tämä ostos osoittautuu.

Löytyykö teistä lukijoista materialisteja? Mitä on teidän must have-listalla? :)

Ps. Mulla on myynnissä mm. pinkit Hurtan valjaat, pelastus/uimaliivi, kurahaalari ja keltainen Rukan villapaita... Kysy lisää jos kiinnostuit! ;)

6 kommenttia:

 1. I feel you :D Tässä mun listaa:

  * treenitasku ja treeniliivi (ihmeen nopeasti nämä kuluvat! Pettynyt kyllä Helsittaren treenitaskuun, josta lähtee jo about vuoden tauon jälkeen muovitasku takaa irti ja muutenkin vähän kuluneen oloinen jo. Höh)
  * kovasti kehuttu Ke-hu lelu(ja)
  * pantoja
  * yksi talutin rikkoutuneen tilalle
  * trimmausterät ja sakset pitäisi laittaa huoltoon teroitettavaksi
  * jotain BOT itselle :)

  ja ja ja..en muista nyt muuta mutta ainahan sitä kaikkea olisi hankittavana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla, että myöhemmin muistuu mullakin mieleen jotain mitä ei listassa vielä ollut :D

   Mulla on mun mielestä Helsittaren treenitasku myös, mutta onkohan jotain eri mallia sitten, kun ei oo mitään muovitaskua :O Siinä ei oo muuta vikana kuin yksi Piitun syömä tasku, josta mm. kännykkä pääsi tipahtamaan lähimetsään kerran aamulenkillä :D

   Poista
  2. Unohdin dobo-pallon ja kurahaalarit x 2! Tuohon treenitaskuun sai valita taakse muovitaskun jos halusi. Danny hajotti mun hienon treeniliivin vetoketjun, uuden ketjun laittaminen maksaa paikallisella ompelijalla 30€, ei sis. vetoketjua!! huoh

   Poista
  3. Voi ei! Hirvee summa jostain vetoketjusta :O Ja ilman vetoketjua! Naurettavaa..

   Poista
 2. Vaaau, pinkkejä Pomppia, oon varma että Flow tarvitsee sellaisen! (Vai mä...hmm..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin tarttee!
   Nyt muuten tästä sun kommentista tuli toki mieleen vielä ne villispallot, jotka on mun listalla.. :P

   Poista