7.3.15

Puudelimobiili

Löysin sattumalta facebook-kirpparilta juuri samaiseen autoon kuin omani teetetyn koiraveräjän ja pitihän se sitten ostaa pois. Tämä oli oikeastaan vain ajan kysymys, koska tulee hankittua joku kunnon häkkikompleksi tai pistää auto kokonaan vaihtoon. Tuo takatila kun tuppasi olemaan vähän turhan pieni kahdelle isolle tytölle ainakin pidemmillä matkoilla. Nyt saadaan tuuletus pelaamaan esim. kesällä ja voidaan hyvin käydä treenaamassa ja koirat odotella autossa, kun saa takaoven auki. Tuohon saa myös tarvittaessa laitettua munalukon kiinni, kätevä ominaisuus sekin.

Tilasin molemmille omat pehmoiset karva-alustat omiin loosseihin. Vähän oli vääränkokoiset vaan, mutta kyllä ne kelpaa näinkin. Kyllä meidän nyt kelpaa hurruutella puudelimobiililla menemään. Ihmisiä ei kyytiin mahdu kuskin lisäksi kuin yksi, mutta pääasia, että koirilla on tilaa :)Ja kirsikkana kakun päällä myös uusi autotarra :P

4 kommenttia:

  1. Teillä kävi sitten yhtä hyvä tuuri kuin meilläkin viime kesänä, kun sattui löytymään käytettynä just se veräjä, jonka halusinkin ja säästin puolet verrattuna uuden ostamiseen. :)

    VastaaPoista