14.12.14

12. Luukku: Raumalla

Valmiina matkaan!
Marraskuussa kävin koirien kanssa Raumalla viikonloppureissulla. Sain matkaseuraa serkustani, joka viime hetkillä päätti lähteä myös mukaan. Kävimme siskoni luona, ekaa kertaa hänen uudessa kodissa. Koirat viihtyivät mainiosti ja olivat heti kuin kotonaan.

Käytiin lenkkeilemässä ihanissa maastoissa koirapolulla ja sen ympäristössä. Vähän turhan märkää vaan oli ja koirapolulla jouduin pitämään koirat koko ajan kiinni, etteivät ne menisi uimaan, kun polku kulkee suurimman osan matkaa lammen ympäristössä. Toisaalta, koirapolulla pitäisi pitää koirat koko ajan kytkettynä.. Mutta eikös se lakikin sano, että "kytkettynä tai välittömästi kytkettävissä" ;) Meillä noudatetaan siis yleensä tuota jälkimmäistä. Toiset kulkijat eivät noudata välttämättä kumpaakaan ja tuollakin taasen kohdattiin yksi nainen nuoren kultaisennoutajan kanssa, joka pyynnöstäni huolimatta ei ottanut (saanut) koiraansa kiinni, vaan koira aiheutti kovasti häiriötä. Selitys hänellä oli, että "tämä on vasta nuori koira, me harjoitellaan". Juu, erittäin hyvä paikka harjoitella irti pitämistä ja luoksetuloa toki.. Koira veti emäntääsä ihan kuusnolla, onneksi oli sentään tosiaan nuori ja alistuva kakara tuo koira vielä, eikä uskaltanut tulla meitä lähellekään, kun pistin siskon blokkaamaan sen. Vaikka koira oli hieman arka, niin uskalsi se lopulta mennä kyykyssä maanittelevan siskoni luokse, joka sai sen sitten kiinni ja luovutti omistajalleen. Kylläpä taas nousi savu korvista tämän kohtaamisen jälkeen...


RAUMA, here we are!

Kuvan laatu taas huimaa, mutta pakko laittaa kuva näistä paholaiskoirista :D


Lauantaina oli synkempi sää ja tosi kova tuuli. Kuvatkin oli sen mukaisia.. Sunnuntaina meitä hellikin sitten ihana auringonpaiste, mutta lenkkiseura ei oikein innostunut paikallaan nököttämisestä , että saisin kuvata, niin pysähdyttiin kerran ottemaan muutama räpsy ja jatkettiin taas matkaa. Nämäkään kuvat eivät olleet järin onnistuneita, suurimpaan osaan aina joku sattui kävelemään niin, että varjo pilasi kuvan ja jostain syystä vähän suttua tuli kaikista. Mutta onpahan nyt ainakin muistoina reissusta. Ehkä vielä jonain päivänä opin valokuvaamaan paremmin ja osaan ottaa oikeasti hyviä kuvia vaikeammissakin olosuhteissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti