10.12.14

10 Luukku: Ylivedot vesipedot

Sarjassamme luonnokset on tämä postaus... Jonkin aikaa siellä siis lojunut. Taisi olla aika hyvä idea pitää tämä joulukalenteri :D

Heinäkuu

Tällä viikolla oltiin yökylässä Minnilässä ja tällä kertaa Piitukin pääsi mukaan. Yksi asia, johon hartaasti toivoin muutosta toisen koiran myötä oli se, miten Piitu suhtautuu muihin koiriin. Tämän reissun perusteella voisin sanoa saaneeni juurikin sen mitä halusin. Piitu jätti Minnin rauhaan ja purkasi leikkihalunsa ainoastaan Muusaan. Minniä kohdeltiin tosi asiallisesti molempien koirieni taholta ja voitiin olla kerrankin täysin rennosti kylässä. Kuinka ihanaa!

Käytiin koirien kanssa myös rannassa ja voi pojat, kuinka meillä oli hauskaa! Piitu hyppi pallon perässä laiturilta järveen ja Muusa juoksi pelottavaa vauhtia liukkaalla laiturilla. Välillä sai kyllä olla vähän sydän syrjällään sen kanssa, ettei se telo itseään tai putoa järveen.. Jälkimmäinenhän toki tapahtui, kuinkas muuten :D

Matkalla rantaan. Muusa kohtasi ensimmäistä kertaa hevosia, vähän meinasi jännittää :)

Miten tän sais niin, ettei suuhun mene vettä?

Pallo, älä karkaa!Piitun uimahypyt oli makeita. Rohkeus karttui joka hypyllä ja tekniikka parani. Alkuun oli aika hulvattomiakin yrityksiä :DMites tässä nyt näin kävi?


Tästä kuvasta en kyllä tunnistais villakoiraksi, jollen tietäisi :DJa sitten käppäilemään takaisin tädin luo ilta-auringossa. Aika idyllinen maisema, vai mitä? :)

1 kommentti:

  1. Ooiii, kesä!! Tulis jo. Hyvä muistutus ettei tää pimeys ookkaan ehkä taas ikuista :D

    VastaaPoista