5.10.14

Eläintenpäivää ja sunnuntaita

Eilen oli kansainvälinen maailman eläintenpäivä. Se ei ollut meillä sen erikoisempi, kuin mikään muukaan päivä. Meillä taitaa olla joka päivä eläinten päivä. Aamusta kuitenkin oltiin Muusan kanssa pentuagility-kurssilla ja iltapäivällä lenkkeiltiin parhaiden kavereiden kanssa eli Lauran ja puudeleiden. Olihan siinä juhlaa kerrakseen.

Muusa on viimein tullut sinuiksi meidän kevythäkin kanssa ja menee sinne hengailemaan aina välillä nyt kun se on ollut taas meillä sisällä. Hyvä juttu.
Tänään otettiin vaan rennosti. Aamulla Muusa sai kyllä juosta vapaana ihan miten sattuu ja täytyypä todeta, että on aikamoinen pentu. Kenenkään luo ei lähtenyt, vaikka oli kaikki mahdollisuudet. Jotain esimurkkuikää taitaa kyllä pukata, kun nyt on muutamia kertoja luoksetulokäskyn saatuaan jäänyt vaan tuijottamaan ja miettimään viitsisikö tulla. Vaikka en mä vielä huolissani ole, niin hyvin se yleensä tottelee kutsua. Illasta tytsyt meni mummilaan, kun mulle tuli trimmikoira pitkästä aikaa.

Manusta kuorittiin katu-uskottava jäbä, kyllä kelpaa kävellä stadin kaduilla!

 Tilasin tytöille alesta uudet kongit, joista tänäänkin nautittiin iltapalaa. Värejä en saanut itse valita, mutta oisko voinut parempia tulla, noi olisin kyllä valinnut minäkin.

Koska saa ottaa?

2 kommenttia:

 1. Kiva löytää myös muita jolla on villis/villiksiä! :)
  Itsellä kotona 6kk pentu :)
  voi luoja tuota pentua tossa bannerissa<3

  http://piasundell.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan blogia Pia! Ja kiitos kommentista :)

   Poista