29.9.14

"Tämä on kaikkien isovillakoirien tyyssija"

Lausui eräs tyttö reilu viikon takaisilla puudelitreffeillä. Ja olihan siellä väkeä! Isovilloja oli paikalla yhteensä 12, joista neljä oli Dancefloor's- kakaroita. Olipas kivaa nähdä myös Muusan sisko Bella. Todettiin, että jokainen pennuista on kyllä niin omanlaisensa ja näköisensä, joihin trimmi vielä antaa oman osansa, että ei ollut kyllä vaikea erottaa kuka oli kuka, vaikka vauhtia piisasikin. Muusa osoittautui kaikista pienimmäksi, joskin hieman jyhkeämmän oloinen se tuntuu olevan kuin siskonsa. Toki sillä on karvaakin aika paljon. Oma sisko oli kyllä Muusasta ihan paras, ja veljetkin oli ja Ziva-junnu ja ihmislapset. Muusa kävikin tasaiseen tahtiin pussaamassa kaikki lapset.

Muusa halusi päästä mukaan kokeilemaan näitä "poikien juttuja"...

Bella-siskon kanssa oli niin kivat painit :)
Tsekatkaa Muusan ilme :'D
Vasemmalta oikeelle: Ziva, Tuisku, Bella, Merri ja Sisu.
Muusa ja Ziva painaa täysii!
Myös viikkoa ennen näitä treffejä oli puudelitreffit. Siellä Muusalla oli ainaski NÄIN KIVAA:


Näillä ekoilla treffeillä parasta oli ehdottomasti uusi idoli Martta, vähän myös Gigi ja oma veli Sisu. Paikalla oli hieman vähemmän porukkaa, "vain" kuusi isovillaa.

Martta on iiiiiiiiiihana!!!!

Gigikin on aika cool..
JEE, VELIIIII!

Hauskaa, kun on taas aktivoiduttu puudelitreffien suhteen, onhan tässä tovi vierähtänytkin hiljaiseloa, kun edelliset treffit olivat tammikuussa. Harmi vaan, että Piitu ei ole päässyt nauttimaan näistä treffeistä ja taitaapa siltä jäädä ainakin seuraavat käymättä myöskin, koska sillä on juoksut. Mutta onneksi voidaan aina treffata omalla puudelijengillä, juoksuista viis :)

Puudelitreffit vol 1 kuvasatoa löytyy enemmän TÄÄLTÄ.

Puudelitreffit vol 2 kuvasatoa löytyy lisää TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti