23.7.14

Se on nakupelle!

Niin siis Piitu. 
Kuvat on taattua kännykkälaatua, kun kunnon kameraa ei ole vielä tullut ulkoilutettua. Eiköhän sekin lähipäivinä tapahdu. On tuo ihan kuin uusi koira, niin täytyyhän siitä kuvia räpsiä :) Mitäs tykkäätte mun sporttikoirasta? :P12 kommenttia:

 1. IHANA. I-ha-na. :D Nakupellepuudeli vaan on paras puudeli, ihanan sileä ja lämmin. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin alkaa silmä tottua. Se näyttää oikeesti kivalta. Ja ah, tätä helppoutta! Voidaan uida vaikka joka päivä.

   Poista
 2. Voi Leila, Leila... Ensin aiheutat mulle pentukuumeen Muusa-kuvilla ja nyt tämä! Just eilen pesasin oman piskin ja ei voi muuta sanoa, ku että houkutus ajaa koko koira klaniksi on valtava. Turkki on ihan sieltä täältä kulunut ja katkeillut, erinäisistä syistä, että tekisi mieli aloittaa koko kasvatus alusta.

  Piitu on kyllä todella edustava nahkanuudeli, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Annetaan vaan nahkanuudelien kansoittaa maa. Ne on onnellisia nuudeleita <3 Eli kone vaan surraamaan, se on uusiutuva luonnonvara!

   Poista
 3. Ei pahalla, mutta itse en jostain syystä pidä tasaisen pituisesta turkista. Ei nakuissa muuten ole mitään vikaa, mutta päähän jättäisin kyllä kalotin :) Onhan meidänkin puudelilla lyhyt turkki (tosin pidempi kuin Piitulla), mutta itse jätän aina päähän pidempää karvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja on monia :) Ei oo munkaan lemppari, mutta on hauskaa kokeilla erilaisia turkkimalleja. Tää oli sopiva ajankohta kokeilla tätä, kun Piitu on nyt innostunut uimishommista ja on niin tuskallisen kuumakin. Se niin nauttii :) Ja täytyy myöntää, että Piitu on kyllä mun mielestä poikkeuksellisen kaunis nakunuudeli, vaikka olenkin vähän jäävi sanomaan :D

   Poista
  2. Totta, itse en koskaan ole erityisemmin pitänyt ihan nakuista puudeleista. Vaikka ajelenkin Mimmillekin kesäksi noin 0,5cm pituiseksi turkin. Mutta Piitu kyllä mielyttää silmään nakunakin :)

   Poista
 4. Tää on kyllä vaarallista kun tartutat pentu ja konetuskuumetta!!!
  Meillä onneks turkki helpottanut paljon ja pärjätään jo lähes kolmen viikon pesuväleillä ilman törkeitä takkuja, jee! Mutta sit meneekin hermot saksien kanssa, ei millään saa siistiä jälkeä :( Varmaan saksissa joku vika kun ei millään tuu hyvä lopputulos? ;) Jos ens kesän Fasukin sais olla nakuna :)

  Musta villakoirilla on niin hassun muotoinen kallo, että nakut näyttää usein tyhmiltä/littanoilta päälaelta, varsinkin kun on se seppokampaus joka Dänillä oli :D :D .. Piitulla on musta tosi kaunis pää, eikä sellainen littana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kolmen viikon pesuvälit on jo aika luksusta! :) Tykkääkö Fasu muuten uida?

   Ja juu monilla villiksillä on ruma littana pää, eikä nakuluukki sovi yhtään. Myöskään pienikorvaiselle ei sovi. Piitulta uskalsin vetästä tukankin pois, kun märkänä huomas, että sillä ei oo niin ruma pää ja korvatkin on niin suuret ja kauniit :)

   Poista
 5. Olin kyllä ihan ihmeissäni kun turkki pysyy jo noin pitkään tosi hyvänä.
  Noh, öö. Me käytiin tossa alkuviikosta uimassa. Kyllä se tulee veteen kun oikein houkuttelee, mutta on vähän sen olonen että "hyi, ällöä!" :D Seisoo kolmella jalalla siellä vedessä kun ei millään pysty laittaa sitä neljättä jalkaa sinne ällöön veteen.. Fasu on kyllä tosi hyvä uimari, sillä on tyyli hallussa, mut ei vaan haluu ja jostain kumman syystä en viitti nyt kovin useasti sitä uimaan viedäkkään :P Dany on enemmän uimakoira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ei :D Oon kyllä vähän kade tosta turkista, Piitulla on niin pehmee turkki, et menee alle viikossa takkuun meidän menossa :(

   Poista
 6. Aivan ihana!!! Kuten Tiina yllä sanoi, nakupuudeli on paras puudeli! Ja irokeesi on kanssa tosi jees. Mulla on toinen kääpiö nakuna, toinen keesissä, ja on todella huvittavaa miten monet villakoiraihmiset nyrpistävät nenäänsä ne nähdessään mutta kaikki ns. tavikset ovat aivan ihastuksissaan. Tälläkin viikolla varmaan joka päivä joku random ihminen pysäyttänyt kadulla ja kehunut miten söpöjä ovat :)

  VastaaPoista