29.4.14

Eilisen treenin pikapurku.

28.4.14
Tommosta väännettiin eilen. Ei mikään ihan helppo jobi meille. Ensin tehtiin ihan kerran rengas yksittäisenä, sit lisättiin heti jo ykkönen mukaan ja putkikin. Piitu singahti pari kertaa putken väärästä päästä, mutta sain korjattua kun otin sen tässä-käskyllä käteen ja samalla selkeemmin blokkasin kropalla ton houkuttelevan ekan putken suun. Kun tämä alkupätkä sujui, siirryttiin A:n ohi jatkamaan hommaa vitoselta seiskalle. Tämä tuottikin enemmän päänvaivaa jo, mutta muutamalla toistolla ja kun annoin koiralle enemmän tilaa suorittaa ja muistin käskyttää aikasemmin, saatiin ihan nättejä kuvioita. Pian yhdisteltiin tähän sitten jo putkea ja muutkin kiepsahdukset aina 13 esteelle saakka. Ihan kokonaisuudessaan ei tehty 5-13 pätkää, mutta osissa kyllä. Pari viimestä jätettiin pois. Piitu keksi tolla 13. putkella yhtäkkiä sen taas, että kääntyykin putkessa ympäri. Saatiin kuitenkin pian jo onnistunutkin putki ja siihen lopetettiin heti ettei tule uutta epäonnistumista.

Itsekseen teimme myös keppejä. Tehtiin alkuun niin, että kaikki verkot oli paikallaan ja sitten otin yhden verkon pois. Piitu oli aika samanlainen kuin viimeksikin, mutta sain sen ehkä aavistuksen verran paremmin pysymään kolon kohdalla sisällä. Mielestäni se pysyi paremmin jos olinkin itse edellä.

Lopuksi tehtiin vielä neljän esteen eteenlähetysharjoitus, kun monilla meistä (etenkin meillä puudelikansalla) on irtoomisongelma. Piitu teki ihan täydellisesti. Vein pallon viimeisen esteen taakse ja lähetin ensin kahden hypyn takaa, sitten kolmen ja loulta vielä kahdesti neljän hypyn takaa. Joka ikinen suoritus oli aivan täydellinen, joten siihen oli hyvä lopettaa.

Paljon ehdittiin tekemään ja Piitu oli kyllä treeneistä ihan puhki. Juoksut vaikuttavat sen olemukseen selkeästi, pallojen palautukset oli vähän veltot ja muutenkin se paras vire tekemiseen puuttuu. Se myös väsyy normaalia nopeammin. Onneksi se kuitenkin on sen verran kartalla, että treenata voidaan ja se on sille kivaa. Viime juoksujen aikaan ei voitu tehdä mitään, koska Piitu oli täysin _laama_. Ei siis voitu tehdä edes yksinkertaisimpia tokoiluja, joita tehdään päivittäin lenkeillä, koska Piitu oli jotenkin niin vetämätön. Nyt se on sentään ihan eri koira. Hyvä niin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti