9.3.14

Epistelyä ja ulkoilua kevätsäässä :)

Tänään käytiin taas epiksissä. Meni ihan jees, mutta jotenkin itselle jäi sellainen fiilis, että ei ollu ihan meidän päivä. Monta asiaa oli eri tavalla kun viimeksi. Perjantaina uimalakeikka, eilen trimmipäivä ja siihen päälle vielä myöhäinen iltalenkki. Sit aamulla ilman ruokaa kisaamaan. Mukana oli vielä lempiystävätkin. Namit oli väärät, lempilelukaan ei ollut enää kiva. Jotenkin Piitu ei ollut niin hyvässä vireessä kuin normisti on. Kyllähän se teki ja radalla kuumuikin joo... Mut oliko se ehkä kuitenkin vähän väsynyt? En mä tiijä.. Kattokaa ite!


Ekalta radalta siis 10 rv, aikaan 24,50. Kielto tuli tuolta hypyltä ja kaiketi 5 tosta kun Piitu törmäs muhun. Tein siis kuitenkin valssin tossa putken jälkeen, vaikka olin suunnitellut tekeväni persjätön. Pari rataa katseltuani totesin, etten kyllä millään ehdi tehdä persjättöä, että valssi on parempi. No ei ollut. Uusintakierrokselle suunnittelin sitten tekeväni takaaleikkauksen seuraavalle putkelle, mielessä kävi kyllä sekin, että kun Piitu haki tuon "suoan" putken niin hyvin, että voisin lähettää sen sinne kauempaa ja sit ehtisin tekemään persjätön. Päätin kuitenkin ottaa varman päälle ja tehdä sen takaaleikkauksen..


Kuten näitte, en tehnyt :D Extemporee päätin kuitenkin tehdä sen persjätön ja hyvin ehdin. Olihan se heti siistimpi. Mut sit samalla hypyllä kielto taas. Toista virhettä en tiedä, mistä se tuli.. Tältäkin radalta siis 10 rv, aikaan 22,31. Lopullinen sijoitus oli 23/27.

Hauskaa oli kuitenkin ja oli taas ihana huomata kuinka edistystä tapahtuu. Piitu odotti Tuiskun kanssa häkissä ihan hiljaa ja taas rennosti makoili radan jälkeen siinä kaiken kansan keskellä. Tämä on jo niin suuri saavutus, ettei voi olla kuin ylpeä. Paljon tuttuja nähtiin ja puudeleita oli sankoin joukoin liikkeellä. Huippukiva juttu! :)

Kisojen jälkeen suunnattiinkin sitten päästelemään höyryjä ihanaan tuuliseen kevätsäähän. Tässä muutama kuvamaistiainen..
Päivän kootut hauskat kuvat:Tolle Piitun ilmeelle oon nauranut ääneen jo niin monta kertaa. Apina <3

Koko kuvasaldo nähtävissä TÄÄLLÄ!

4 kommenttia:

 1. Ihan hyvinhän se näytti teillä menevän, mitä mä nyt siellä paikanpäällä jo kattelin! Piitulla näytti olevan ainakin hauskaa, ja sehän on se pääasia :) Tuomari oli musta aika tiukkis epiksiin, anto heti viis jos koira pikkusenkin epäröi esim. irrota putkeen. Mä säädin kanssa ekalla startilla tossa putken jälkeen, olin silleen että "ehdinkö tehä valssin?! ehdinkö tehä persjätön?!" ja sitten ehtinyt ja reisillehän se meni :/ Teijän toisessa startissa meni kyllä tosi nätisti tuo persjättö, itse pelasin varman päälle ja tein takaaleikkauksen tuolla nurkkaputkella, ei se kaunista ollut, mutta toimihan se niinkin...

  Olin muuten ihan varma, että kun startissa irrotin Paddingtonilta hihnan niin se olisi sännännyt heti sinne teijän luokse, kun siinä pihalla se oli jotenkin niin ihastunut Piituun... Kevät tulee ja tytöt kiinnostaa. Se teijän villiskaveri taisi olla uros? Örisi ilmeisesti Paddingtonille niin selvästi, että tää on mun tyttö, pysy sinä huligaani kaukana :D

  VastaaPoista
 2. No ilmeisesti näyttää paremmalta miltä tuntui... teillä meni kyl tosi hyvin! :) ettekö viidenneksi tullu?

  Tuisku on leikattu uros. En muista et se olis örissy. Mut ehkä en ollu ihan niin kartalla sen käytöksestä. Se kyl tulee pääsääntösesti kaikkien kans juttuun. :) Nuttu oli kyl hauska tapaus. Hienosti keskittyi häiriössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis silleen vähän tuhahti Paddingtonille :) Ihan kiltin oloinen uroshan se oli, mutta semmoista pientä jännitettä oli kun vieras koira yhtäkkiä tupsahti paikalle, niin sille vaan kerrottiin että tää tässä on mun lauma, älä saa mitään hassuja ajatuksia. Ihan perusmeininkiä siis.
   Paddington on vaan niin herkkä, että sille ei toisen uroksen täydy kovinkaan kuuluvasti sanoa, niin se jo uskoo.

   Joo, taidettiin päästä johonkin viiden parhaan joukkoon. Viime epiksissä Nuttu veti ensimmäisen startin aikana kivoja "kunniakierroksia" ympäri hallia ja kävi nuuskuttamassa joka nurkan, kun meitä ennen oli mennyt joku ihana tyttö. Taisi se käydä tuomariakin moikkaamassa :D Että siihen nähden olin tosi tyytyväinen, että homma ei lähtenyt pahemmin lapasesta...

   Poista
  2. No toi herkkyys on ihan hyvä piirre nuoressa uroksessa :) Tosi kovapäisiin oon törmänny jossain puistossa, ne ei oo uskonu millään!

   Voin niin kuvitella noi kunniakierrokset. Piitu on vetäny sellasia treeneissä eräänkin kerran :D

   Poista