2.12.13

Puuhakas perjantai

Perjantaina mentiin lähes minuuttiaikataululla nimittäin tällainen ohjelma meillä oli.

6.30-12.00 Minä työssä, Piitu kotona
12.45-13.00 Reipas alkuverkkalenkki ja pikaiset puudelipainit
13.00-14.00 Agiliitoa hallilla + jälkipainit hallin pihassa
14.35-16.10 Lenkkeilyä
16.40-18.10 (noin) Koiran pesu ja föönaus + kynsienleikkuu
19.00-23.00 Työpaikan pikkujoulut; minä siellä, Piitu kotona

Onni on oma auto. 

Mutta tässäpä vähän meiän treeniä videolla. Amatöörit vauhdissa siis, eikä ketään gurua korjaamassa virheitä. Huomatkaa myös Piitun aivan ällistyttävän toimiva hyppytekniikka = räiskis tasajalkaa suoraan ylös! ;D Taattua puudelityyliä. Tuisku on vähän hillitympi, mut se onkin niin cool.


Piitusta oli ihan hirveetä sidottuna odottaa ja katsoa kun Tuisku liiteli. Se vaan huusi suoraa huutoa koko ajan. Mun hermorakenne ei meinannu kestää laisinkaan ja meinasinkin viedä sen autoon odottamaan, mutta Lauran suostuttelemana jätin halliin. Saatto sen ääni ehkä desibelin verran tipahtaa loppuvaiheessa.. Ehkä? No toisaalta, ältsin hyvää häiriötreeniä me saatiin, kun kaveri oli siellä kentän laidalla ja piti tehä hommia, vaikka painimaan ois tehny mieli. Välillä karattiin kaverin luo, mutta täydestä vauhdista sain käskyllä kääntymäänkin ja palaamaan hommiin ja sekös onkin meille jo aikamoinen edistysaskel, kun tietää mistä on lähdetty. Lisää vaan tätäkin, niin jännä nähä missä tilanteessa ollaan vaikka vuoden päästä. Onneksi tuo liitely on tytsylle sen verran mukavaa puuhaa, että kilpailee hauskuudesta bestiksen kans painimisen kanssa.

Lenkillä meitä helli ihana marraskuinen auringonpaiste ja rapsakka pikkupakkanen. Kylläpä oli kivaa! :)

Aurinko sokaisi mut ja näköjään Tuisku rajautui kuvasta puoliksi pois :D


2 kommenttia:

  1. Piituhan on oikein vauhdikas (ja tosi söpö agissakin)! Mikäli hyppytyyliä haluaa korjailla ihanteellisempaan suuntaan, niin hyppytekniikkatreeneistä voisi olla apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo me tehtiin hyppytekniikkatreeniä kesällä alkeiskurssilla ja meitä oli silloin ohjaamassa semmonen tyyppi, joka kisaa itse omien villistensä kanssa. Painotti, että villakoirille tosi tärkeetä toi tekniikkatreeni, kun ne hyppää ihan liikaa suoraan ylöspäin. Semmoselle ihan tekniikkakussille vois joskus olla kiva osallistua :) Tai voihan sitä meiän kouluttajalta toivoa varmaan tekniikkatreeniä myös.

      Poista