20.11.13

Mätsäröintiä ja peltorallia.

Viime viikonloppuna oli Lohjalla Match Show, jonne kaveri houkutteli seuraksi. Jotenkin siinä nyt vain kävi niin, että vaikka piti koiratta lähteä niin löysin itseni kuitenkin kehästä. Nimittäin Tuiskun kanssa! Ja voi pojat, Tuiskuhan veti kehädebyyttinsä aika pätevästi läpi esiintyen hurjan vakuuttavasti ja sijoittuen isojen koirien pun2! Hieno, komein Tuisku! Kehässä Tuisku sai kehuja, kun on niin reipas ensikertalainen ja on komea trimmi.

Ensteks me käytii vähä reenaa.
Sit me käytii vähä kehässä.
Sit me napattii palkinnot ja tietty Tuisku veti mallikelposet palkintoposet!
Mukana menossa oli valloittava uusi tuttavuutemme sakemannilapsi Siru 5kk!
Jännittävän, mutta ihanan mätsärin jälkeen haettiin Piitu äitini hoivista ja päästettiin koirat rälläämään läheiselle pellolle. Ihana auringonpaiste ja sänkipelto takasi loistavat kuvausolosuhteet, mutta meikäläinen meni sössimään ja kuvasin väärillä asetuksilla täyttä suttua. Pari kuvaa kehtaan ehkä kuitenkin julkaista. Sapetti kyllä vietävästi kotona, kun huomasin kuvien laadun. Teki mieli lähteä saman tien takaisin! Mutta näillä nyt mennään ja tappio on nieltävä.Siru 5kk, Piitu 1,5v, Tuisku 4,5v.

2 kommenttia:

  1. Ihana toi kuva Sirusta kun se juoksee tuolla pellolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois ollu muitakin ihania, mut hitto kun piti olla ihan suttua kaikkien :( Toikin on aika epätarkka, mut viel menettelee.

      Poista