13.10.13

Sunnuntaisutinat


Ryhmärämä vasemmalta oikealle: Piitu, Tuisku, Jade, Olga, Piraija, Valo, Liekki, Sofia, Suri, Lysti, Marsu ja Rosa.

Aurinkoinen syyspäivä ja mitä mahtavin lenkkiporukka. Parisen tuntia saatiin metsissä aikaa kulumaan ja ihanasti kirmailivat puudelit ja muu jengi. Valo-whippet ainoana (pallillisena) uroksena matkassa (remmissä) oli hiukan kiinnostunut juoksuilevasta Piitusta, mutta Piitu sanoi sille, että älä kuule yritä ja Valo unohti tuoksut saman tien ja lenkki sujui rennon letkeissä tunnelmissa.

Haasteita tässä ryhmäpotrettikuvauksessa riitti. Pakka hajosi helposti, kuten esim. tästä Olgan suuresta tarpeesta päästä yhtäkkiä pussailemaan Piitua :D

Ja niin oltiin jo sikin sokin :D

Valon kosiskelut.

Tuisku oli vaan Olgan perään..

Piraija.


Laiheliini.


Tyyppi kaatui liukkaisiin lehtiin :DRyhmärämäpotretti nro 2: Liekki, Marsu, Piraija, Rosa, Suri, Olga, Valo, Lysti, Sofia, Piitu, Jade ja Tuisku.

Puudelijengi <3

Ekan kerran kävin katsomassa pentuja niiden ollessa 3,5-viikkoisia :)
Lenkin jälkeen käytiin katsomassa whippetlapsia, jotka on ehtineet jo huimaan kuuden viikon ikään ja matkaavatkin jo pian uusiin kotehinsa. Piitu tapasi ekan kerran noin pieniä pentuja, eikä se raukka oikein aluksi tiennyt kuinka niiden kanssa ollaan. Jänskätti kovin ja outoja otuksia olivat, kun yrittivät etsiä tisuja lutkutettaviksi. Hienosti Piitu varoi pentuja, eikä kävellyt päältä yms. Tajuttuaaan, että pennut onkin aika kivoja meinas kyllä alkaa vähän turhan rajusti leikkimään ja täytyi komentaa. Hienosti se kuitenkin uskoi ja otti rauhallisemmin heti, kun huomautettiin. Osaa se siis olla ihan fiksukin joskus :)


Piitu saikin jäädä leikittämään pentusia vielä muutamaksi tunniksi, kun mamma suuntasi vauvakutsuille. Piitu oli alkuun haukkunut mun perään, mutta hiljentynyt nöyrästi yhdestä perkeleestä. Ikkunasta oli vähän kans yrittäny vahtia naapureita, mutta muuten ollut kiltisti ja rauhallisesti. Kelpo vieras siis, tai ainakin hyvin väsytetty niin oli turhat hösellysenergiat poissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti