2.9.13

"Sadepäivä"


Aurinkokin tuli esiin sateen kanssa kisaamaan. Sateenkaarta ei kyllä nähty.

Märkään maahan makaamaan ei meinannut suostua pikku prinsessa millään, mut menihän se lopulta kun tajus ettei mamma anna periksi. Ei se kyllä kivaa ollut ja heti, kun neiti suostui maahan, tehtiin perään kivempia juttuja.
Orava kipitti puuhun ja sekös Suurta metsästäjää kiinnosti!
Niin se vaan vierähti tämä "sadepäivä" ohi kuin varkain. Aamusella lenkkeiltiin kaatosateessa (tai no oikeastaan päivää se oli, kun herätiin niin myöhään) ja sitten loppupäivä menikin yhtä hyvin koukuttavaa sarjaa tuijottaessa. Aamun valjetessa sateisena sitä ajatteli, että nyt voi hyvällä omalla tunnolla istua sohvan nurkassa telkkua tuijottamassa, mutta ei se lopulta kovin kauaa enää lenkin jälkeen satanut. Siltikään en saanut itseäni liikkeelle, kun olin asennoitunut siihen sadepäivään. Salille en saanut lähdetyksi ja iltalenkille kun piti lähteä, niin olikin jo niin pimeä, että meikäläisellä iski pupu pöksyyn ja tehtiinkin hyvin pikainen pyrähdys ulkona ja poikettiin matkalla äitille. Tälläsen pelkurin ei pitäis katsella noin jänniä sarjoja, kun ei uskalla enää ulkona liikkua ja heti näkee painajaisiakin!

Tunnen itseni hyvin huonoksi koiran omistajaksi, kun vapaapäivänä jäi lenkkeilyt näin lyhyiksi. No, jospa otetaan sit viikolla takasin taas! Sisällä me kyllä sitten puuhailtiin kaikenlaista. Opetin mm. Piitulle yhden uuden tempun alusta loppuun! Alku ei näyttänyt kovin lupaavalta ja ehdinkin jo moneen kertaan ajatella, että seKIN tulee jäämään meiltä kesken, kuten niin monet muutkin temput. Niin vaan koira yhtäkkiä hoksasi, mitä siltä haluan ja temppu eteni vauhdilla haluttuun lopputulokseen. Pätevä likka! Temppuvideota siis varmasti piakkoin luvassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti