24.7.13

Kickbike City G4

Kickbikeillaan 24.7.13
Ostin meille tossa keväällä uuden menopelin, nimittäin Kickbike City G4:sen. Vasta pari viikkoa sitten sain valjaat hommattua Piitulle, että voidaan alkaa potkuttelemaan. Helteillä ei oo inspannu vielä lähteä, mut nyt kun on ollu viileempää ja oli sopivasti tämmönen päivä, ettei meillä oo mitään erikoisempaa ohjelmaa tiedossa niin päätettiinpä lähteä vetäsemään pikkulenkki.

Alkuun käytiin metsässä lämmittelylenkillä ihan jalkaisin. Piitu sai vähän irrotella vapaana ja loppumatka kuljettiin asfalttitiellä remmissä. Potkuteltiin sitten 25min lenkki, noin 3 kilsaa, suurimmaksi osaksi hiekkatietä, mutta asfalttipätkiä välissä.

Sievästi ravaillaan.

On tuo vaan aika hullun hommaa tällä kunnolla. Hiki valui (no okei, mulla oli myös aivan liikaa vaatetta päällä) ja jalat tärisi ponnistuksesta vielä hyvän aikaa kotiin tultuamme. Koirahan ei enää edes läähättänyt, kun päästiin kotiovesta sisälle ja viihtyi parvekkeella kyttäilemässä ja leikki vähän possulla. Sen väsytti vasta nakkipalkalla temppuilu.

Vähän on haparoivaa tuo meno muutenkin, kun välillä koira katsoo pyörää kummeksuen ja kulkee hihna kireellä, jolloin mun ohjaus kärsii. Hitaammassa menossa olis tienvarret välillä kiehtonu ja pari paperia meinas pientareelta tulla mukaan, joka tietysti aiheutti isomman nykäsyn. Ei kivaa. Loivassa alamäessä, kun vauhti kiihtyi, heräsi saalisvietti ja muutaman kerran Piitun teki mieli purra eturengasta. Hyvin kyllä tehos käskyt ja unohti saaliin jahtaamisen. Lastenvaunujen ohittaminen oli hieman haasteellista, etenkin kun Piitu olisi halunnut tuijotella niitä vielä, kun oltiin menty ohi ja sitä sai vähän vetää jotta pysyi perässä. Arvatenkin ohjaus kärsi myös tässä.

Pienen, hyvin heiluvaisen VIDEOpätkän kuvasin meidän menosta. Laatu on priimaa toki!

24.7.13
Mietin vaan, että oliskohan se fillarointi sittenkin enemmän meidän juttu...

Ainiin ja huomasin, että ulkonahan on ihan jo syksy! o.O

2 kommenttia:

  1. Hyi ei saa olla vielä syksy, mulla on vast kesäloma alkamassa!

    Miks meminasit et sittenki fillarointi?

    VastaaPoista
  2. No Tuija mulle hehkutti tos joku aika sitten fillarointii ja kuinka meni hyvin neljän sakemannin kaa samaan aikaan jne. Tuli vaan tossa potkutellessa monesti mieleen ne Tuijan jutut ja mietin, et täytyy ehkä lähtee springeriostoksille... Voisin äitin fillarin kaa testaa.

    VastaaPoista