7.6.13

Hyvästi continental ja näyttelyt :'(

Sydän verta itkien tein eilen päätöksen ja pistin takkujen selvittelyn sijaan andiksen surisemaan. Ensimmäinen veto kirpaisi eniten, mutta pian se alkoi olla jo ihan mielenkiintoistakin, että millainen tyttö sieltä turkin alta paljastuukaan. Ja aika kiva pakkaushan se on, sopusuhtainen ja kaunis. Nyt se kyllä näkyy omaankin silmään, mistä tuomarit on sanoneet; ei sillä ole nimeksikään eturintaa. Eli tuskin siitä koskaan mitään näyttelytähteä olisi tullutkaan, vaikka tuota turkkirumbaa olisi pidempään jaksanutkin.

Kauan mietin ja pohdin asiaa joka kantilta ja harmittihan se näyttelyn skippaaminen, mutta lopulta miinuspuolia turkin ajelussa oli vain menetetty näyttelymaksu (38€), mahdollisten palkintojen saamatta jääminen (mustia, ruskeita ja valkoisia isovilloja olis Orivedellä vain 3, joten Piitu olisi saattanut menestyä) ja tietysti se continental kun on niiiiin kaunis. Ja olihan toi nyt vähän nössöä luovuttaa vain pari päivää ennen näyttelyä, johon on jo ilmoittanut koiran.. Mut olisitte nähny ne takut! Mä itkin jo ajatuksesta, et mun pitää viettää monta tuntia nyrhien niitä auki. Ne takut todella jouduttivat tätä päätöstä.

Plussapuoliahan on loputon lista, mm. vähemmän takkuuntuvaa pinta-alaa, voidaan käydä huoletta uimassa ja nauttia kesästä täysin rinnoin, ei tarvinnut kiusata toista takkuja nyrhimällä, Piitun inhoama föönaus kestää tätä nykyä vain hetken aiempaan n tuntiin verrattuna, punkit löytää helpommin, pesuaineita ei kulu enää niin paljon, turkinhoito ei vie enää niin kauan aikaa kerralla, Piitu ei läkähdy helteessä ym. ym. Meidän elämästä tulee niin helppoa!

Yhyyy! :'(
Pestynä.
Leikitään!
Märkä kesätukka.
Jäihän sille viel toki ihan reilustikin tota tukkaa :D

Antennit päähän, niin näkeekin jotain.

Tän näkönen siit nyt sit tuli.. Vielä vaatii vähän fiksailua, mut pikkuhiljaa.


HyeenaPiitu kurkkii parvekkeelta.

On se aika hauska, eikö?  Herätetään kyllä varmaan kadulla vielä entistä enemmänkin huomiota. Mutta haitanneeko tuo :)

3 kommenttia:

 1. Mulla oli sama juttu, kun Allulta olen tässä leikellyt karvoja vähän vähemmäksi, niin tosi sääli pilata sen nätti turkki.

  VastaaPoista
 2. Tykkään, siis ihana afrotukka :) Uskon että kirpaisi kovasti tehdä päätös...tuttu tunne mullekin mutta kyllä se (kesä)elämä vaan on ihanan helppoa lyhyellä turkilla :) Nyt kesästä nauttimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tää tästä vielä iloks muuttuu. Unohtuu mokoma näyttely varmaan heti ku päästään uimaan :)

   En raaskinut näin kertaheitolla tukkaakin vetää pois, joten varmaan vielä lähiaikoina vähän tukkaa lyhennetään. Katsotaan kauanko mennään manseteilla vai lähteekö nekin jo pian. Tykkään niistä kyl ihan sikana, ni ei raaskis..

   Poista