10.3.13

Metsäilyä

Tällä viikolla on saatu kivasti nauttia taas pakkaista. Meidän kohdalla todellakin kyse on nauttimisesta, sillä Piitulla on päällä niin kamala takkuvaihe, että plussakeleillä on tehty lähinnä vaan hihnalenkkejä, ettei koira hirveemmin kastu (=takkuunnu). Takkuja sille tulee nyt kuin sieniä sateella, tuntuu että pelkkä katse välillä riittää. Joka pesussa saa selvitellä melkein tunnin verran niitä takkuja :S. Pakkasella on siis saatu rymytä metsässä. Mun oma liikkuminen onkin sitten ollut aika minimaalista, samoiltu vaan ja oon lähinnä kuvannut, kun neiti riehuu. Kiitos ihanan auringonpaisteen, viitsi metsäänkin roudata kameraa mukana. Odotellaan kyllä kovasti kevättä ja lumien sulamista, kuivia teitä. Mutta niitä odotellessa; pakkaskelit on kivoja! :)

Pesupäivänä otetaan kyllä aina ilo irti elämästä, oli sää mikä hyvänsä. Tässä tämän viikon pesupäivän metsäilyltä kuvasatoa:


2 kommenttia:

  1. Jos piitu takkuuntuu noin helposti, siitä voisi tulla todella upea nyörivillakoira :) kannattaa tutustua aiheeseen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voishan siitä tulla joo, mutta ei ehkä kiehdo mua tällä hetkellä ainakaan, vaikka onhan ne ihan hauskoja. Muutamat näyttelyt mennään ja sit turkki lähtee joka tapauksessa. Ei siis enää kauaa takkusavottaa :)

      Poista