1.2.13

Koirakuvahaaste #1 Talvimuotia

Jippii! Uusi koirakuvahaasteblogi on avattu, joten päätinpä heti osallistua ensimmäiseen haasteeseen, joka on TALVIMUOTIA. Tarkoitus on siis kuvata koira talvitamineissaan.

Piitu ei ole ollenkaan palelevaa sorttia, kovemmissakaan pakkasissa ei ole kertaakaan palellut. Vauhtia taitaa olla aina niin paljon, että veri kiertää :D Käytetään kuitenkin Pomppaa tuulella ja tuiskulla lähinnä suojaamaan turkkia turhalta kastumiselta ja tietysti kovemmilla pakkasilla suurempia lihaksia suojaamaan ja lämmittämään. Pomppa on ollut kyllä ihan huippuostos, istuu hyvin ja pysyy jopa suunnilleen paikallaan, jopa Piitun vauhdissa, vaikka takana ei olekaan lenksuja, kuten Hurtan takeissa.

Piitu Pompassaan joulukuussa 2012.

 

2 kommenttia:

  1. Hieno takki :) Pompat onkin parhaita, itsekkin kovasti omalle koiralle sellaista haaveilen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan huipputakkeja! Mä olisin halunu Piitulle punasen Pompan, mut oli heiltä kankaat ihan loppu ja niiden saaminen kuulemma menee vasta keväälle, eli tälle kaudelle ei punaista saatu. Tajusinpa sit liilan tilattuani, et hei mehän mätsätään nyt hienosti yhteen, kun mulla on liila talvitakki myös :D Tää olikin ehkä siis vielä parempi kuin se punanen. Mietin kyl, jos Piitu tarvis sit ens talvena sen punasenkin... :P

      Poista