25.11.12

Puudelitreffeillä 21.10 @ Luukki

Jottei nyt ihan fifistelyksi menisi nämä postaukset niin julkaistaanpas nyt vihdoin kuukauden takaisilta puudelitreffeiltä kuvia. Isovillaporukan kanssa siis sovittiin treffit Luukin koirapuistoon. Paikalla oli huikea määrä puudeleita! Yhteensä 15 isovillakoiraa omistajineen oli päässyt paikalle, sekä yksi portugalin podengo (Piitun kasvattajan Liekki-lapsonen) oli eksynyt myös joukkoon.

Tämä oli meille ensimmäinen isovillatapaaminen ja oli kyllä tosi mukavaa. Yritetään sopia uusia treffejä, kunhan saadaan lunta maahan. Piitukin oli rohkaistunut edellisestä koirapuistoilukerrasta (koirasaaressa) ja juoksi heti täysillä omiensa joukkoon. Välillä se palasi meidän luo ihan kuin sanoakseen "hei vau mamma, kato tääl on näitä ihan samanlaisia ku mä ja näääin paljon! Niiin kivaa!" :)

Mutta pidemmittä puheitta, tässä fifit vauhdissa!

Tällästä porukkaa!

JEEE, sanoo Piitu! :)

Piitu ja Liekki, sekä rapsutuksia hakemassa Piitun äippä Seleste ja siskolaisensa Esmi, takaa kurkkaa Marlon pää.

Hurja puudeli!

Doro, Seleste, Esmi, Piitu ja ? ( en muista pojan nimeä)

Piitu ja Martta.
Martta, Marlo ja Piitu.

Marlo ja Piitu.

Marlo, Martta ja Piitu.

Piitu, Marlo, Liekki ja Esmi.
Piitu tuli välillä meidän jalkoihin hetkeksi levähtämään ja katselemaan porukan menoa, kunnes taas itse liittyi leikin tiimellykseen mukaan :)

Martta ja Piitu.

Gigi ja Piitu.

Zira (?), Diva (?), Martta ja Marlo.

Piitu pieni sarvipää ankkajalkoineen <3

Koko porukka. Me ollaan vasemmassa reunassa Piitulaisen kanssa :) Poikaystävä kameran takana..
 Täytyypä vielä nyt tässä fifi-imagovastaisuuden puuskassa kertoa teille, että tuo valkoinen Marlo, joka on upeessa näyttelyturkissa, vietti perjantai-iltana 4h puunauksessa, lauantaina näyttelyssä ja sunnuntaina sitten puudelitreffeille koirapuistoon, jossa oli kirjaimellisesti järvi. Rapa roiskui ja suihkuttaessa tuli todellakin aivan mustaa vettä koirasta. On upeeta, että ne näyttelyfifitkin saa elää oikeeta koiran elämää :)

2 kommenttia:

 1. Onko villakoirat muuten pakko pestä, tai ainakin suihkuttaa kurasta puhtaaksi ja takkuuntuuko se kura muuten kiharien sekaan, vai puhdistuuko ne itsestään kuran kuivuessa niin kuin suurin osa muistakin roduista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne on pakko suihkuttaa puhtaaksi ja takkukaudella melkein jopa föönattava myös. Likainen ja/tai kostea turkki tekee takun hetkessä ja vaikka selvität niin seuraavana päivänä on jo uusi takku samassa kohdassa. Siksipä villakoiran turkki pidetään puhtaana ja föönataan kuivaksi aina, koska puhdas ja kuiva turkki ei takkuunnu :)

   Värien välillä on myös eroa. Ainakin valkosilla ja aprikooseilla on paljon höttösempi turkki kuin mustilla ja takkuuntuu herkemmin kuin vahva turkki.

   Toistaiseksi Piitulle riittää rapalenkkien jälkeen pelkkä suihkutus ja pyyhekuivaus, mutta saas nähdä koska tulee se hetki kun föönata pitäs joka ikinen kerta.. Siin kohtaa voi mullakin into loppua näyttelyturkin ylläpitoon..

   Poista