9.9.12

Syksyn pimeät illat ovat täällä! Aika kaivaa heijastimet esiin!

Testailtiin Kamun vanhaa heijastinliiviä. Vielä se oli vähän suuri pienelle.. Mut väri pukee, eikö? :)
Nättimys <3
Vähän palloiltiinkin, että yhdistää liivin mukavaan tekemiseen.
Ja lepiäkin otettiin..

7 kommenttia:

 1. Ei paljoo tunnu enää liivi häiritsevän kun unikin maistuu vaik se on päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No suurimman osan ajasta se yritti kyllä syödä sen. Ja ilmeisesti sillä on tänään irronnut hammas leikin tiimellyksessä, koska leluissa ja liivissä oli verta. En kyllä yhtään löytänyt sitä koloa, mistä veri tulis.. Mut Piitu kyllä pisti ihan rielusti hanttiin, että en mä kovin huolellisesti sitä suuta päässy näkemään.. :D

   Poista
 2. Joo on kyllä tosi tarpeen tähän aikaan vuodesta nuo heijastinliivit! Mustat oirat kun tuntuvat katoavan tuonne pimeyteen, jos ei niillä mitään huomiotuotteita ole päällä :O Muistaahan omistajakin pukea niitä heijastimia? ;)

  Ihania kuvia ihanasta villavauvasta <3
  Nimimerkillä: isovillasta haaveileva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja me ollaan tosi musta koirakko, kun mäkin tykkään pukeutua mustaan :D Mulla on käytössä ihan tavisheijastin, mutta kovasti vannoin, että kun koira tulee niin alan käyttää liiviä sen kanssa lenkkeillessä. Tää pitäis nyt vissiin sit toteuttaa ihan käytännössä :)

   Eikun isovillan pentua sit vaan katselemaan! ;P Ei käy varmasti tylsäksi elo!

   Poista
  2. Mustia ollaan täälläkin: Itse myös mielellään mustissa + 2 mustaa keskaria ;) (Juu ei käy tylsäksi elo näidenkään kanssa ;))
   Meillä koirilla nyt uudet vilkku turvaliivit (mulla myös myynnissä ;))laittelen kuvia omaan blogiin kunhan saan kuvattua käytössä :) Koirilla ollut käytössä myös Hurtta lifequard huomiovaljaat ja sadehupparit, sekä Leuchtie - valopannat (noista kuvia blogissa).
   Itsellä sitten käytössä vaan perusheijastimia, liivit olis kyllä paremmat!

   Poista
  3. Mä ajattelin seuraavaksi hankkia uuden heijastinliivin sekä Piitulle, että itselle. Ja sit ainakin Piitulle semmosen heijastavan hihnan. Hurtalla oli mun mielestä, olisko ollu peräti tota Hurtta Bodyguard-sarjaa. Tosin en tykkää nylonisista hihnoista, toi nahkahihna on paljon kivempi. Mut jos sitä heijastavaa sit vaikka vaan iltasin pitäis..

   Käynkin kurkkimassa sun kuvia noista heijastintuotteista, toivottavasti löydän!

   Poista
  4. Niin siis Lifeguard, eikä bodyguard xD Ja nyt on hankittu myös kyseistä sarjaa oleva heijastava hihna :)

   Poista