16.6.12

Piitu on täällä! ♥

Nyt se on vihdoin totta! Piitu on saapunut rikastuttamaan elämääni omalla ihanalla persoonallaan. Eilen illalla haettiin tyttö kotiin. Kolmessa viikossa on tapahtunut paljon. Piitu oli kasvanut taas tosi paljon (ylläri ylläri) ja rohkaistunut huimasti. Silloin 5-viikkoisena, kun sen viimeksi näin se oli aika ujo ja vähän aikaa mietti ennen kuin tuli moikkaamaan. Nyt moikattiin innoissaan heti ja ängettiin velipojan kanssa kilpaa syliin. Äiti ja sisko oli hakureissulla mukana ja heitäkin Piitu tervehti innokkaasti. Muutenkin koko olemus oli rohkeampi. 

Viimeiset maitobaareilut (jos sieltä enää mitään edes tuli) ja leikit velipoika Alen ja kuukautta vanhemman podengopentu Liekin kanssa niin oltiin valmiita matkaan. Saatiin mukaan 4kg pentusapuskaa, karsta ja pinkki kansio, jossa oli kaikki tärkeät paperit ja kattavat hoito-ohjeet.

    
Onnellinen koiranomistaja! 15.6.12

Kotimatka sujui hienosti. Piitu matkusti sylissä ja oli tosi rauhallinen koko matkan. Lämpimän kelin vuoksi vaan autossa oli tosi kuuma ja Piitulle tuli ihan hiki. Kovasti läähätti ajoittain. Tämä oli jo Piitun kolmas automatka ja joka kerta kuulemma ollut tosi rauhallinen. 

Sisällä Piitu ensin vähän ujosteli, mutta koko ajan oli häntä pystyssä ja heilui kovasti, kun houkuteltiin pidemmälle asuntoon. Pian olohuone tulikin tutuksi ja keittiöönkin uskallettiin lelun avulla. Kovin väsynyt tyttö oli riekuttuaan kasvattajan luona Ale-veljen kanssa monta tuntia ja pesut ja trimmauksetkin oli tehty ja vielä jänskä automatka. Aika laiskasti siis leikittiin ja pian tulikin jo uni. Välillä herättiin syömään ja katselemaan telkkaria kiinnostuneena ja sitten taas unta palloon.

Kaunis tyttö <3Raato.

Härkätikut on herkkua!

Lempparilelu Flamingo!

Herätin vielä Piitun yöpissille ulos. Piitu oli tosi rohkea! Ensin tehtiin hienosti pisut nurmikolle ja sitten tutkittiin pihaa reippaasti häntä pystyssä. Hihnassa oloon tutustuttiin vähän myös ja hienosti meni! Tultiin hissillä ylös, eikä sekään jännittänyt juuri yhtään. Hieno, reipas lapsi! <3

Yö nukuttiin rauhaisasti, ilman itkua. Myöhäseen meni nukkumaanmeno mulla, Piitu nukahti jo ennen. Ja puoli kuuden jälkeen tyttö oli jo reippaasti ylhäällä. Ja eikun ulos! Kenkiä laittaessani typy kyykisti nätisti sanomalehden päälle ja väänsi kakat. Eli ei ihan ehditty ajoissa pihalle :D Ulos tuli kuitenkin taas hienosti kahdetkin pisut, kun oltiin vähän pidempään (reilu puoli tuntia). Käytiin tossa lähikoulu kiertämässä ympäri välillä metsän puolelle poiketen ja ihanalla pinkillä flamengo-lelulla leikkien. Piitu sai olla koko ajan vapaana, kun ei täällä ketään vielä siihen aikaan kulje. Hienosti tyttö kulkee mun perässä ja tulee luokse. Innokkaaseen luoksetuloon koitin jo yhdistää tule-käskysanaa ja kovasti kehuja ja rapsutuksia sai aina tullessaan luo. Välillä Piitu intoutui leikkimään flamengolla niin kovin, että "hukkasi" mut. Kuljin tahallaan vähän kauemmas, kun halusin nähdä pennun reaktion. Kun huomasi, ettei mua näkynyt, katseli joka suuntaan vähän ihmeissään. Ravistin hihnaa ja kilinän kuullessaan paikansi mut ja juoksi aina kovaa vauhtia luokse :) Hieno huomata ettei hän ole kuitenkaan ihan nöösi, eikä mennyt paniikkiin vaikka olinkin kauempana. Tulevalta agilitytähdeltä vaaditaankin itseluottamusta ;)

Olen niin onnellinen tuosta tytöstä. Kyllä siinä pentua autolle kantaessa kihos onnen kyyneleet silmiin. Tästä on haaveiltu niin monet vuodet. Ei tätä tunnetta voi edes sanoin kuvailla. Välillä vaan katselen sitä ja ihmettelen ääneen "mulla on koira" <3

2 kommenttia:

  1. Piitu on kyllä kaunis! Eikä onnea tarvitse kätkeä, ihan vapaasti vaan iloiset! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana, kaunis Piitu <3 Villispennut ovat kyllä syötävän suloisia. Lisäkuvia ja tunnelmia odotellessa :)

    VastaaPoista