12.5.12

Ensitapaaminen ♥

Seleste ja pennut.
Tänään lähdettiin kaverin kanssa aamupäivästä ajelemaan Vantaalle tapaamaan pentuja. Vastassa oli iloinen 8 aikuisen koiran lauma. Seleste-mami ei meinannut pysyä nahoissaan, kun piti meistä niin kovasti! Hän oli aivan valloittava tapaus, hulvaton höseltäjä :) Valkoinen isovilla Esmi oli Selesten vastakohta, itse rauhallisuus. Hänen ihmisrakkautensa oli myös hyvin hillittyä verrattuna Selesteen :D 

Kun aikuiset koirat oli rapsuteltu, siirryttiin ihastelemaan pentusia. Ja voi että ne sulatti sydämen! Jotain niiiiiiiin ihania <3 3-viikkoiset vauvelit olivat kovin vielä uneliaita, mutta touhuakin riitti. Vähän ne yritti jo keskenään leikkiäkin. Hampaat on puhkeamassa ja kiinteää ruokaakin ne maistelee hyvällä ruokahalulla. Vaikka vielä ei ole maitobaarin voittanutta. Välillä huuto yltyi todella kimakaksi, kun maitobaari kulki lähettyvillä. Jokainen pentu nukahti tyytyväisenä saatuaan maitoa. Suloinen näky <3 Eihän niitä olisi malttanut jättää ollenkaan!

Vähän jo olis aavistusta kumpi tytöistä tulee mulle, mutta vielähän ne kasvaa ja kehittyy niin ei voi varmaksi sanoa. Toinen joka tapauksessa :D Vaan kun malttaisi odottaa sinne saakka! Onneksi on lyhyt välimatka niin pääsee helposti katsomaan vielä ennen luovutusta :)

Toisen tytön kanssa tutustutaan sylityksin <3

Siskokset :)

Tyttö poseeraa :)

Tytöt ja Veli Valkoinen

Pus pus sisko!

Koko kööri! (tytöt vasemmalla, pojat oikealla)
Kuvagalleriassa lisää kuvia, PALJON! :D

2 kommenttia:

  1. Nuo pienet, valkoiset jääkarhut on aivan ihania! Onko niiden turkki muuten jo nyt sellaista "villaista" vai ihan normaalia? Kuvissa näyttää, että vähän kihartavat jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Harmi, kun mustista ei sisätiloissa ainakaan saa niin hyviä kuvia.. Valkoset erottuu edukseen kuvissa. Turkki kihartaa kyllä jo, mutta laadultaan on lähempänä normaalia turkkia, tuntuu aika sileältä. Villaiseksi muuttuu varmaan heti, kun karva saa vähän enemmän pituutta.

      Poista